Локо виси с 2400 лв. дълг към Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
20:11 / 13.10.2015
3855
От Локомотив все още висят със задължения в размер на 2400 лв. с ДДС към Ботев, съобщава "7 дни спорт". Сумата се отнася за щетите, нанесени от агитката на "черно-белите" по време на последното дерби, проведено на 1 август на базата в "Коматево". 

Тогава бяха повредено едни рекламно пано, както и част от оградата на клетката за гости. На 4 август ДК към БФС постанови щетите да бъдат възстановени от Локото. Впоследствие двата клуба уточниха, че сумата се равнява на 2400 лв. Към момента обаче ангажиментът все още не е изпълнен. 

Засега от Ботев не са сезирали ДК по казуса. Ако "жълто-черните" го сторят, ДК ще постави 7-дневен срок на Локомотив да изпълни въпросния ангажимент. Ако "черно-белите" не го сторят, ги грозят различни дисциплинарни санкции според разпоредбите. 

Едно от евентуалните наказания, до които може да се стигне, е спиране от участие в първенството на Локомотив до разрешаването на проблема, а другите варианти са отнемане на точки от актива на отбора. 

Едва ли обаче ще се стигне до подобна драма по този въпрос. По наша неофициално потвърдена информация на Лаута още преди няколко седмици са получили писмо от Ботев по въпроса за възстановяването на щетите по "Коматево". 

Твърди се, че от Лаута висят с известна сума и за щетите от дербито, проведено на базата на "жълто-черните" през декември м. г.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).