Общината превръща стадион "Марица" в модерно футболно бижу

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
09:49 / 12.10.2015
14815
Стадион "Марица" ще се превърне в модерно футболно бижу, отговарящо на всички съвременни изисквания, съобщи ексклузивно за Plovdiv24.bg кандидатът за втори мандат кмет от ГЕРБ Иван Тотев.

"Стадион "Марица" е единственият изцяло общински и него най-лесно и бързо можем да превърнем в модерно футболно съоръжение.

Ще изградим модерен стадион с около 8-10 000 покрити седящи места, изцяло футболно съоръжение, с осветление, с модерна тревна настилка, дренаж и напоителна система.

До стадиона ще изградим и паркинг.

По този начин най-бързо и реално можем да реагираме и да решим част от проблемите със стадионите в Пловдив. Този стадион ще е общински и при желание, освен от Марица, ще може да се ползва от останалите отбори.

Стадион "Пловдив" също ще е тема на следващия мандат, но не искаме да злоупотребяваме предизборно с него.

Визията ни там е да изградим многофункционален стадион, който да може да приеме няколко вида спорт, разбира се и лека атлетика, но как точно ще се случи, ще обясним след изборите.

Общината няма ресурсите сама да го направи, но вече имаме ноу-хау покрай многофункционалата зала за големи спортни обекти и съвместна работа с държавата и знам, че ще се справим", заяви в интервю за нашата медия Тотев.

Какво още каза за развитието на спорта? Гледайте в обширното видеоинтервю.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).