ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Димитър Керин: Автентични са патриоти, които защитават интересите на България
Автор: Мария Морунова 06:05 / 08.10.2015Коментари (1)4038
© Plovdiv24.bg
В няколко интервюта Plovdiv24.bg ще Ви срещне с кандидатите за районни кметове или общински съветници от различни партии. Вижте какво сподели за читателите ни кандидатът от "АТАКА" за кмет на район "Централен" и за общински съветник Димитър Керин:

- Кандидат сте за районен кмет на "Централен" на ПП "АТАКА" - патриотична партия. Друга патриотична формация - "Патриотичен фронт", също имат своите кандидати за местния вот. Къде според Вас са истинските, автентичните патриоти?

- Автентичните патриоти, които защитават интересите на България - на местно и на национално ниво, това са представителите на партия "АТАКА". Много лъжепатриоти се появиха, те са особена порода политически номади, които на всеки избор се прикрепят към една или друга политическа сила с цел тя да ги изведе като ракетоносител до управлението и на града и на страната. Мисля, че пловдивчани са умни и няма да се поддадат за пореден път на лъжите от страна на този патриотичен или както ние го наричаме "паричен" фронт. Да не забравяме, че след изборите през 2003 г. в Пловдив те управляваха заедно с ДПС.

- Това нарояване на патриотични организации ще рефлектира ли върху вота на 25 октомври?

- Винаги, когато има избори и когато една политическа сила говори честно и откровено с избирателите и защитава интересите на страната, се появяват политически сили и местни формирования, които по някакъв начин се опитват да излъжат избирателите и да отклонят гласовете от политическата сила, която реално би защитила техните интереси. Особено при местни избори, където елементът на мажоритарност е застъпен.

- Кандидат за кмет сте на район "Централен", районът с най-много кандидати. На какво се дължи това и как протича предизборната Ви кампания?

- Нормално е да има голям брой кандидати, даже беше нормално всички политически сили, които са заявили участие на изборите да издигнат такива.

Надявам се тази форма на избиране на районен кмет да продължи така, защото се спира функцията, както беше досега, райкметът да се избира и освобождава чрез ОбС, от една страна. От друга страна, от законова гледна точка трябва да бъдат дадени възможности на районния кмет да действа самостоятелно. Защото иначе в действията си зависи от решенията на ОбС и общинския кмет.

А кампанията на ПП "АТАКА" върви така, както и през други избори, ние сме парламентарно представена политическа сила и спазваме всички елементи, които трябва да ги има в една предизборна кампания. Участваме в диспути, раздаваме агитационни материали, плакати, срещаме се с граждани.

Забелязваме, че ние като парламентарна партия не можем да си позволим кампания, каквато си позволяват формации, които не участват на национални избори. Човек си задава въпроса откъде тези сили са акумулирали тези средства за подобна кампания.

- Какви са приоритетите Ви в предизборната кампания?

- Приоритети са открито и честно управление, грижа за обикновения пловдивчанин, грижата не само за големите булеварди, но и за малките улички, защото аз обикалям доста пеш района и с краката си усещам по какви тротоари и улици вървя. Ние трябва да направим всичко да върнем спокойствието на гражданите. 

Другото, което мога да заявя, че единствено ние имаме реалната възможност и желание да се справим с тормоза над пловдивчани от тези райони на града, където има компактно циганско население.

- Как по-конкретно ще се справите с тях?

- Не искам да разкривам в детайли, но всичко се основава на спазването на реда и закона. Например, странно е, че в ОП "Чистота" се назначават хора от тези махали, за които знаем, че чистотата не им е основното желание.

- Кои ще са трите неща, които ще са на дневен ред, ако Ви изберат?

- Ще насоча вниманието си към състоянието на вътрешнокварталните улици и тротоари и съответните зелени площи; ще засиля контрола относно дейностите по чистотата, сметопочистването и сметоизвозването в централна градска част така, че парите, които се дават за тези дейности, наистина ефективно да се разходват; ще работя в посока на това природните дадености като тепетата на Пловдив и поречието на Марица в район "Централен" да бъдат достъпни за пловдивчани за отдих и спорт. Няма да допусна присъствието на бежанци (или както ги наричаме пришълци) на територията на района.


Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 08.10.2015 г.
0
 
 
Казвай колко народ напусна Атака заради теб,г-н Керин,понеже не си в състояние да работиш на свободният пазар цял живот си бил на хранилка в общината .Керин от такива като теб България е на това положение,хвани се да работиш действително някаква работа,а не в комисията за лихвото'ките което е ядене на държавни пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: