Думанов: Още нямаме развитие около намирането на генерален спонсор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
09:37 / 06.10.2015
4737
Членът на УС на Сдружение "Обединение за Локомотив" Константин Думанов заяви, че финансовото положение вече е много по-стабилно.

"С господин Христо Крушарски нещата са много по-добре", категоричен бе шефът при "черно-белите". 

Бизнесменът се зае с осигуряване на голяма част от издръжката на "смърфовете". Той спомогна много и за привличането на опитния Емил Гъргоров.

"Още нямаме развитие около намирането на генерален спонсор, но не сме спрели да работим в тази насока", добави Думанов.

Очаква се след паузата в шампионата да станат ясни имената на двама нови шефове в Локомотив. Благодетелят Крушарски държи много Христо Бонев да стане спортен директор на "черно-белите". Засега Зума все още не е дал своя отговор дали е съгласен.

В най-скоро време ще бъде обявен и новият директор на Детско-юношеската школа на Локомотив. Според запознати това най-вероятно ще е Иван Маринов-Чушката. Той отговарял най-точно на изискванията. Директорът на ДЮШ ще бъде определен от хората от Сдружение "Обединение за Локомотив".

Христо Крушарски пък ще има свой доверен човек в управлението на клуба, който да следи за разходването на даваните от него средства.


Източник: в. „Тема спорт”


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).