Ферарио Спасов: Ботев можеше да ни бие с повече

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:59 / 05.10.2015
3046
Наставникът на Монтана Ферарио Спасов призна превъзходството на Ботев и обяви, че това 1:0 в полза на "канарчетата" е най-малкото, с което се е отървал неговия отбор.

"Не мисля, че имаше някакъв сблъсък, защото Ботев владееше инициативата през целия мач. При нас нещата не стояха добре. Причините са ми ясни, но не исках да виждам отбора така безпомощен в хода на мача.

Ботев създаде много чисти голови положения и резултатът можеше да е много по-голям. Ние повече бяхме спаринг. Има и такива мачове. Желанието беше видно, но нямаше как да спечелим точки - щеше да е случайно. Когато играеш по този начин, може да разчиташ само на късмета.

Доста редуваме силни игри с безлични. Явно бъркаме някъде. През второто полувреме нямахме нищо пред вратата на противника. Домакините силно желаеха победата, вкараха един гол и изпуснаха доста повече", каза Феро.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).