Румен Димов предупреди бултрасите: Не чупете "Арена Созопол"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
13:10 / 30.09.2015
9964
Старши треньорът на Созпол Румен Димов предупреди привържениците на Ботев да внимават със спортното бижу на "вампирите". Той се притеснява "Арена Созопол" да не пострада както стана на финала за Купата на България през 2014 г. между Лудогорец и Ботев на стадион "Лазур".

"При нас са създадени идеални условия и само някой болен мозък може да мисли за някакви простотии на този хубав стадион. Организацията ще бъде на много високо ниво и този, който дръзне да направи нещо на спортното бижу ще си понесе последиците", заяви пред Plovdiv24.bg Румен Димов.

Относно жребия наставникът на "вампирите" каза: "Изключително уважаван от мен отбор и клуб със огромни традиции във футбола. Но аз винаги съм казвал едно нещо и трябва да се знае на всички - Бъдещето принадлежи на Созопол. Очакваме Ботев като гости и ще ги приемем така както трябва. Нека по-добрия отбор да победи, но на "Арена Созопол" обикновено това е Созопол. Ние ще играем за да продължим на четвъртфинал."


Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).