Ермин Шиляк: Бяхме уплашени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
22:29 / 28.09.2015
3843
"Трудно е да говориш, когато загубиш. Левски игра много по-добре от нашия тим. Ние бяхме твърде респектирани от Левски. Ние сме млад отбор и може би бяхме уплашени. Но това е футболът, ние сме млад тим", сподели наставникът на Ботев Ермин Шиляк след поражението от Левски с 0:1.

"Не, не се страхувам за позицията си. Загубихме от трите най-добри отбора в България, но бяхме по-добри от тях. Дори и тази вечер. Трудно е да спечелиш срещу тези отбори, опитахме се да спечелим, но не успяхме", допълни младия спец.

"Аз и отборът като цяло трябва да подобрим много аспекти, играхме добре в последните мачове, но нямахме късмет. Може би липсва увереност. Мисля, че в следващите двубои ще се представим много по-добре. Все още изграждаме тима, взехме и нови футболисти. Надявам се в най-скоро време новите да достигнат формата, която ще е полезна за отбора", завърши Ермин Шиляк.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).