Лъчо Балтанов готов, започва титуляр в Разград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:11 / 19.09.2015
2472
Полузащитникът на Ботев Лъчезар Балтанов ще се завърне в стартовата единайсеторка за гостуването на Лудогорец. 

Юношата на Левски имаше проблеми с контузия през последните десет дни, заради което се подготвяше на облекчен режим. Той обаче така или иначе нямаше да може да играе с Литекс (0:2), тъй като бе изгонен срещу Черно море (2:1). 

Предвид отсъствието и на Мариян Огнянов Шиляк бе принуден да ползва Гамаков като партньор на Старокин. В Разград обаче младежкият национал ще мине на фланга. Той ще застане отдясно, а мястото му в средата на терена ще заеме възстановеният Балтанов. 

Завръщането на халфа ще доведе и до разместване в предни позиции и действалият на фланга срещу Литекс - Нико Варела, ще заеме ролята на втори нападател. На върха пък се очаква да е Александър Колев.

Добрата новина за треньора Ермин Шиляк е, че последното ново попълнение Жоел Чибамба ще може да вземе участие в двубоя с Лудогорец. Нападателят имаше проблеми с работната виза, което забави дебюта му. В групата на канарчетата за гостуването в Разград не попадна нападателят Димитър Алексиев, както и контузените Юсеин и Огнянов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).