В Лудогорец напълниха гащите преди мача с Ботев! Глътнаха си езиците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
13:41 / 18.09.2015
6836
Страх тресе редиците на Лудогорец преди мача с Ботев, увери се репортер на Plovdiv24.bg. Двата отбора се срещат тази събота, 19 септември, в мач от деветия кръг на А група.

Наш репортер потърси за коментар бившето "канарче" Цветелин Чунчуков, който след като премина при "пернатите" от Разград, усилено търка резервната скамейка. В мача срещу бившия си отбор нападателят отново остана извън групата, което съвсем логично предизвика неговото недоволство.

"Не мога да коментирам, забранили са ни да говорим", оправда се Чунчуков и затвори телефона. Пресаташето на клуба пък витиевато обясни, че нямат практика да говорят преди мач, още повече пък "така в последния момент".

Докато бяха на гребена на вълната лудогорци съвсем не се притесняваха да дават изявления наляво-надясно и дори да критикуват политиката на останалите клубове. След фалстарта на сезона обаче разградчани са по-ниски от тревата и са ограничили медийните изяви. Или предстоящия мач с Ботев до такава степен ги е респектирал, че са напълнили гащите...



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).