Пламен Николов: Треньорът да каже за кризата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:34 / 17.09.2015
4074
Един от опитните футболисти на Ботев Пламен Николов, намекна, че нещата в клуба и отбора не вървят както трябва.

"Следим ги промените в ръководството и не е много приятно да ги чуваме от медиите, но като цяло ръководството ни е уверило, че всичко е нормално. От тази гледна точка нямаме право да се оправдаваме за резултатите си, а и не би трябвало да го правим с каквото и да било. Претендираме, че сме добър отбор. Играем мач за мач, без да афишираме някакви цели. Има достатъчно тимове в "А" група, които го правят. Искаме да побеждаваме, пък накрая ще броим точките и ще погледнем къде сме в класирането", анализира Николов пред "7 дни спорт".

"Имам някакво мнение по въпроса с кризата ни, но това са неща, които си остават в кухнята. Няма как да ги коментирам пред медиите. Имаме си треньор, който си вижда анализите и преценява грешките. Аз не мога да кажа този играе слабо. Имаме доста млади футболисти, новите попълнения също не са малко и донякъде това може също да е повлияло на резултатите ни. Младите и новите, както и треньорската смяна, не може да ни служат за оправдание", категоричен е Николов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).