Кмет съдейства за трансфера на македонеца Степановски на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:40 / 05.09.2008
2669
Кметът на македонския град Битоля Владимир Талески е обещал на Локо (Пд) да съдейства за трансфера на Методя Степановски, разкриха вчера от „Лаута". Бранителят на Пелистер подписа за две години със „смърфовете" преди седмица, но не може да си вземе жълтата карта, тъй като има разногласия между Работнички (Кометал), където е играл като преотстъпен, и работодателите му от Пелистер.

Проблемът ще се разреши в събота, когато Талески се прибира в Македония, увериха от клуба. За сега на камък удря опитите да бъдат оправени всички документи на новите попълнения Делибашич и Милотинович. Играчите разполагат с работни визи и картотеки, но вчера в посолството ни в Белград са им поискали и документ от емиграционните власти.

Павле и Милан изглежда ще пропуснат днешната контрола на Локо (Пд) с гръцкия Пантракикос на "Лаута" от 17,30 часа. Гърците пристигнаха вчера по обяд в пловдивския хотел „Акваленд" и час по късно разкриха, че пловдивчани ще им върнат визитата в Комотини през зимната пауза.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).