ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (23) | Вчера (24)
Ботев и Берое си размениха по една победа в контроли
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:08 / 12.08.2015Коментари (0)3120
Ботев и Берое си размениха по една победа в контролни срещи при юношите. В мача при U19 "жълто-черните" се наложиха с 3:0, а при U17 "заралии" победиха с 3:2. Само преди седмица в Стара Загора двата тима изиграха проверки при същите набори, но тогава пловдивчани записаха две победи - с 8:1 при U19 и с 4:2 при U17.

Днешната среща при U19 предложи нулево първо полувреме, в което головите положения пред двете врати бяха рядкост. "Жълто-черните" пробваха няколко далечни удара, но те не намериха целта. Възпитаниците на Иван Кочев изпълниха редица статични положения, но с общи усилия защитата на "зелените" се справи. От своя страна гостите разчитаха изцяло на контраатаки, които не затрудниха отбраната на "канарчетата".

След почивката ботевистите вдигнаха оборотите и реализираха три безответни попадения. Два гола във вратата на "зелените" вкара Иван Кирев, а третият гол бе дело на Рангел Игнатов. Минути след началото на втората част, при резултат 0:0, Игнатов пропусна дузпа.

Срещата при U17 предложи повече емоции и обрати, а крайни победители се оказаха гостите от Стара Загора. В 27-ата минута Димитър Митков се пребори с двама защитници и пусна извеждащ пас към Мартин Татаров, който на празна врата се разписа за 1:0. В 36-ата минута "зелените" получиха дузпа, а червен картон получи извършителят - Васил Василев, който обаче бе заменен от друг футболист в "жълто-черно" и "канарчетата" не играха с числено намален състав. Гостите реализираха дузпата, въпреки че вратарят Евгени Бакларов усети ъгъла, но не успя да улови кълбото.

В началните минути на втората част момчетата на Иван Цветанов диктуваха случващото се на терена и направиха два изумителни пропуска. Първо в 46-ата минута Мартин Татаров изведе Пламен Упинов на отлична позиция, но нападателят от няколко метра прати кълбото в аут. В 56-ата минута "жълто-черните" сътвориха още по-фрапиращ пропуск, след като Милен Златков остана очи в очи с вратаря на Берое, преодоля го и стреля, но не уцели опразнената врата. Както често става във футбола, пропуските се оказаха фатални и в 60-ата минута гостите поведоха, след като получиха нова дузпа.

"Жълто-черните" се опитаха да стигнат до равенството и усилията им бяха възнаградени в 69-ата минута, когато Мартин Татаров засече центриране на Ерик Смилянов и от няколко метра се разписа за 2:2. Секунди преди последния съдийски сигнал гостите изпълниха ъглов удар, след който вратарят Симеон Симеонов не се намеси убедително и изпусна кълбото, а футболист на Берое от няколко метра донесе победата на отбора си.

Още по темата: общо новини по темата: 263
04.11.2016
03.11.2016
01.11.2016
28.10.2016
26.10.2016
25.10.2016
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Най-добрият български съдия свири решаващ мач на Спартак
Готови сме за Световното в Пловдив! Зарибиха Гребния канал с 670 кг шаран
През 2020: Драганов свири полуфинала между ЦСКА-София и Ботев! Варненецът носи късмет на "червените", отново ли ще е така?
ПФК Берое: Треньорът Ачиари и футболистът Алгара не са си раздавали шамари, юмруци и ритници
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: