Константин Думанов: Доволни сме от точката, но не и от играта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
12:48 / 03.08.2015
6214
Доволни сме от точката, но не и от играта. Това сподели за Plovdiv24.bg изпълнителният директор на Локомотив д-р Константин Думанов след градското дерби с Ботев, завършило наравно 1:1. "Канарчетата" поведоха с гол на Александър Колев в продължението на първата част, а резервата Зоран Балдовалиев фиксира крайния резултат в 48-ата минута. 

"Получи се един доста слаб мач с много единоборства и малко футболни достойнства. Емоционалният заряд и малкото футболно мислене на футболистите им изигра лоша шега. Те излязоха като на корида, а не да играят футболен мач", каза шефът на "черно-белите". 

"Премиите се дават за резултати, а не за красива игра", уточни още Думанов.

На въпрос дали е взел под внимание думите на Мартин Камбуров, че отборът се нуждае поне от 4 нови попълнения той отвърна: "Има спортно технически щаб. Той решава какво и кой е нужен. Нашата работа е да ги осигурим, ако те ги поискат."


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).