В Ботев планират предложение към Гаджев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
08:03 / 29.07.2015
6359
В Ботев обмислят евентуално предложение към бившия капитан на Левски Владимир Гаджев. 28-годишният национал в момента е свободен агент, като халфът попада в селекционните планове на Ботев.

В момента Гаджев поддържа форма с третодивизионния Септември (Сф). По наша информация на Коматево първо ще разговарят с новоназначения треньор Ермин Шиляк за евентуалната офрета към Гаджев. 

Освен него спортно-техническият щаб на "жълто-черните" в лицето на спортния директор Георги Марков има и други набелязани футболисти, които ще бъдат обсъдени с новия словенски наставник. 

Ако Шиляк даде зелена светлина за започването на преговори с Гаджев, както и с някой от другите играчи, ще се направи всичко възможно за привличането им. 

Спортният директор на "жълто-черните" нито потвърди, нито отрече, че пловдивчани планират да привлекат доскорошния футболист на Левски.

"За момента няма нищо конкретно за Гаджев, той е добър футболист. За привличането на нови футболисти думата ще има новият треньор Ермин Шиляк", коментира пред "7 дни спорт" Георги Марков.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).