Ботев набеляза двама от Свиленград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:28 / 31.08.2008
2703
Новият технически директор на Ботев /Пловдив/ Ангел Бекяров изгледа мача Свиленград 1921- Марица /Пд/от първенството на Източната Б група, съобщава официалният сайт на свиленградчани.

Бившият арбитър на България пристигна на Колодрума за да наблюдава изявите на нападателя Пламен Стоянов, който отскоро попада в полезрението на канарчетата. Самият Бекяров обяви, че Ботев наблюдава доста играчи и един оттях е Пламен Стоянов.

Той обаче уточни, че все още няма нищо сигурно и просто се събират впечатления. Ангел Бекяров и цялото спортно-техническо ръководство на пловдивчани ще имат възможност да се уверят в способностите на голмайстора на местния тим в предстоящата контрола между двата тима идния петък.

Освен Стоянов, в полезрението на жълто-черните след вчерашния мач попадна и Иван Георгиев, който донесе победата на домакините с красив гол. Иван Георгиев е роден в Кюстендил, но влиза в професионалния футбол чрез Черноморец (Бургас).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).