Неузнаваем Ботев катастрофира в Монтана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (179)
20:20 / 25.07.2015
23151
Отборът на Ботев изигра много слаб мач на "Огоста" и загуби катастрофално с 0:6 от Монтана в среща от 2-ия кръг на "А" група. 

Новакът в "А" група нокаутира "жълто-черните" за малко повече от 30 минути, отбелязвайки 4 попадения във вратата на неубедителния Михаил Иванов

Иван Минчев откри головата фиеста още в 5-ата минута. Нисичкият халф проби през центъра и с хубав прехвърлящ удар препарира стража на "канарчетата".

120 секунди по-късно Атанас Илиев се възползва от още едно неразбирателство в отбраната и прати топката покрай Михаил Иванов за втори път.

Натискът на Монатна продължи и в 14-ата минута Борислав Балджийски стреля от дистанция, Мишо Иванов не се намеси добре и кълбото попадна в мрежата за трети път.

В 35-ата минута Михаил Иванов стана за смях, след като Минчев стреля от центъра на терена и успя да го преодолее за 4:0.

В края на полувремето Ботев получи право да изпълни дузпа за нарушение на Асен Георгиев срещу Нико Варела. Александър Колев пропусна от бялата точка, след като ударът му бе отразен от Христо Иванов.

Кошмарът за Мишо Иванов продължи и след почивката. В 55-ата минута Иван Минчев стреля отдалеч, реакцията на стража бе комична и топката попадна за пети път във вратата му.

В 75-ата минута "канарчетата" останаха с човек по-малко заради втори жълт картон на капитана Йордан Христов.

В последните секунди на срещата Янко Ангелов направи унижението на Ботев още по-срамно, забивайки шести гол във вратата на Михаил Иванов.


Виж коментарите (179)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).