Саидходжа: Искам да вкарам два и на Локо София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:45 / 29.08.2008
2812
Нападателят на Ботев (Пловдив) Дормушали Саидходжа е на път да премине в австрийския първодивизионен тим ЛАСК. Това съобщи самият футболист на пресконференция в пресклуб "България". Играчът получи наградата си "Футболист на III кръг" заради двата си гола срещу Черно море. За Саидходжа гласуваха 15 журналисти, за Даниел Моралес - 5, за Борислав Хазуров - 1.

Нападателят на Ботев (Пловдив) заяви, че според неговото мнение, пробите са минали добре и всичко е в ръцете на Димитър Христолов. „Надявам се, че треньорът е останал доволен от мен. Има вариант да премина в техните редици. Това, че остават два дни до края на трансферния прозорец, не е важно. Има доста време и всичко зависи от президента на отбора Димитър Христолов. Ако той се разбере по всички въпроси, ще премина. Притеснява ме единствено фактът, че Ботев ще остане без нападатели. Времето за един футболист обаче минава бързо и аз трябва да се развивам", заяви Саидходжа. Той добави още, че се надява в мача срещу Локомотив (София), също да има ден и на тях, да отбележи два гола.

Източник: Агенция "Фокус"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).