Марица привлече Емил Урумов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:31 / 29.08.2008
2672
Марица привлече бившия футболист на Ботев и Родопа Емил Урумов. Това съобщи изпълнителният директор на кършиякалии Георги Фиданов днес.

25-годишният нападател е получил предложение от ръководството на жълто-сините и бързо се е разбрал за условията по договора си. Той вече е подписал контракт. Популярният с колоритното си прозвище Шивача русокос таран ще остане минимум 2 години в Кършияка.

Заради светкавичния трансфер Георги Фиданов замина спешно за София, за да картотекира Урумов в Българския футболен съюз.

Така Шивача ще бъде на разположение на старши треньора Манол Георгиев още за съботното гостуване на Марица на Свиленград.

За последно Урумов игра с екипа на Родопа, където беше титуляр. След като бившият им старши треньор Войн Войнов обаче напусна и пловдивчанинът също си тръгна от Смолян.
Преди да дойде в Кършияка Емил е имал добри оферти от чуждестранен клуб, както и Академик (София), но предпочел да се завърне под тепетата.

В Марица са притеснени преди мача със Свиленград, заради отсъствието на четирима основни футболисти, които не могат да бъдат използвани. Иван Димов изтърпява наказание от един мач заради червения си картон в предишния кръг срещу Светкавица. Владимир Байрев, Тодор Тодоров и Веселин Филипов пък страдат от контузии и също не могат да играят.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).