Ботев засега се отказва от вратар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:41 / 14.07.2015
4926
От спортно-техническия щаб на Ботев засега са отказали бразилския вратар Виктор Голас, който им бе предложен, съобщава "Тема спорт".

Причина за това е, че в Ботев не е имало как да разтрогнат договора на Михаил Иванов само дни преди шампионатът да започне.

Ако трансферът бе осъществен, каквато вероятност имаше, то "жълто-черните" е трябвало да се разделят поне с един от тримата си вратари. 

Като се има предвид, че двама от тях подписаха договори това лято, единственият вариант пред ръководителите е бил да освободят Михаил Иванов

Тъй като това не е можело да стане по взаимно съгласие само седмица преди старта на шампионата, от Ботев на този етап са се отказали от Голас.

Спортният директор на "канарчетата" Георги Марков призна пред Plovdiv24.bg, че селекцията на пловдивчани не е приключила и в близките дни се очакват да пристигнат нови футболисти на проби в Коматево.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).