Вратарският пост е приоритет в селекцията на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
10:27 / 28.06.2015
7434
В лагера на "Ботев" (Пд) ще впрегнат усилията си за привличането на още един качествен вратар. Досега опитите на спортно-техническия щаб да осигури заместник на напусналия поляк Адам Стаховяк удряха на камък. Реално на "Коматево" в момента разполагат само с един по-опитен страж в лицето на Михаил Иванов.

"Жълто-черните" силно се надяваха да си осигурят услугите на национала Божидар Митрев, но досегашният страж на "Локомотив" (Сф) предпочете офертата на молдовския "Шериф" (Тираспол). Бившият вратар на "Левски" Пламен Илиев, който също бе желан от пловдивчани премина в румънския "Ботошани". Неуспешен се оказа и опитът да бъде ангажиран под наем вратарят на "Нотингам форест" Димитър Евтимов. Ясин Ел Харуби от "Верея" пък подписа с градския съперник "Локомотив" (Пд).

Преди няколко дни "жълто-черните" се отказаха от ангажирането на Петър Денчев-Шмайхела, който се готвеше с тима в продължение на два месеца. Сега Канарчетата се озъртат за друг качествен страж, като се надяват в максимално кратки срокове да се уредят с такъв.

В "Ботев" (Пд) продължават да търсят качествени футболисти и за други позиции. На "Коматево" чакат отговори от други две звезди на останалия без лиценз "Локомотив" (Сф) - Владислав Романов и Даниел Генов.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).