Монтана привлече бивш "смърф"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:33 / 26.06.2015
1854
Монтана подсили редиците си за "А" група с опитния Йордан Тодоров. Футболистът направи име в ЦСКА, Локо (Пд) и Локо (СФ). Неговият договор ще бъде за един сезон с опцията за продължаването му. Тодоров досега бе част от Локо (Сф), но след отнемането на лиценза за "А" група си тръгна като свобо­ден агент.

За четирима играчи, каращи пробен пери­од с Монтана, контролата с Банско днес ще бъде решаваща. Спортно-технически­ят щаб все още не е взел решение дали ще остави в отбора два­мата бразилци Джеферсън Дамъс и Шарлиш, пише в. "Меридиан мач".

"Кариоките" за­почнаха подготовка с новака в групата още от първия ден на 8 юни, като изкараха и лагера в Банско. На няколко тренировки е десният защитник от Франция Марк Гучи и нападателят от Русия Иван Го ликов. Двама­та взеха участие при равенството 2:2 с Ло­комотив (Пд) във вторник. Мачът с Бан­ско е днес от 10,30 ча­са. След него Монта­на се прибира за крат­ко у дома.

С Монтана вече подписаха Станислав Генчев, Атанас Илиев, Любо Генчев и Матей Потлавник.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).