Мартин Камбуров: Всички сваляме шапка на Христо Колев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
22:42 / 10.05.2015
3792
"При нас имаше доста голяма психическо напрежение и искахме да си осигурим място в "А" група. Сега ни олекна. Много тежко беше на нас и старши треньора, особено на него, който трябваше да мотивира футболистите в тренировките и мачовете", каза капитанът на Локомотив Мартин Камбуров след победата над Хасково с 4:0, която им гарантира оставане в "А" група.

"Сваляме шапка на Христо Колев, само той знае какво му е струвало. Не беше положителен сезона, но знаехме каква е ситуацията. Целта беше да сме пред Марек и Хасково. Сега ще видим какво ще стане. Искам клубът да продължи да същества по един професионален начин, като нормалните клубове", добави нападателят.

"Ако мога да вкарам повече от Аниете в оставащите три мача. Ще се опитам да стана голмайстор за пети път. Мисля, че само Петър Жеков има шест такива награди", завърши Камубров.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).