Ботев вкара само 4 на Металик, Локо смаза със 7:1 Славия в Сопот

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:02 / 30.04.2015
1638
Ботев постигна трета поредна победа на турнира SKF за набор 2001 в град Сопот. В протоколен мач "канарчетата" победиха с 4:0 домакините от Металик и по този начин записаха три победи от трите си срещи в груповата фаза и се класираха за големия финал.

На почивката пловдивчани водеха с 1:0 след автогол на играч на домакините. През втората част ботевистите отбелязаха три попадения, които бяха дело на Теодор Митрев, Иван Василев и Габриел Земярски.

В среща от другата група, Локомотив постигна впечатляваща победа със 7:1 над Славия. С хеттрик се отличи каращия проби в Арсенал талант на "черно-белите" Еяд Хамуд, Николай Филипов се отчете с две попадения, а по едно добавиха Филип Колев и Кръстьо Милев.

Въпреки двете победи и равенството "смърфовете" все още не са се класирали на финал. Съдбата им ще определи Черно море, който по-късно излиза срещу Берое. "Моряците" се нуждаят от победа с три гола разлика, за да излязат победител от групата. Ако варненци не успеят, Локо ще е победител в групата и ще се класира на финала, където ще срещне градския си съперник Ботев. 

Победителят от турнира се класира за най-голямият юношески футболен турнир "Meet the World", който по традиция се провежда в Швеция. Миналата година "канарчетата" триумфираха в Сопот, след което записаха рекордно за България класиране в Швеция и достигнаха до 1/8 финалите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).