Зума подпалил пожара "Херо"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
10:39 / 09.04.2015
7161
Почетният президент на "Локо" (Пд) Христо Бонев нажежи допълнително обстановката в отбора. Зума разбуни духовете с оферта към Димитър Димитров. Легендарният футболист подпалил телефона на Херо след крушението с 1:5 от "Черно море" и го примолил да дойде на "Лаута", както вече съобщихме.

"Говорихме по-скоро емоционално. Няма конкретна оферта към мен. Принципно аз съм готов да помогна на "Локо", защото съм свързан с "черно-бялата" кауза. Бих го сторил заради феновете и Жоро Илиев", каза вчера бургазлията.

Управата на "Локо" обаче реагира остро на проявената от Бонев самодейност. "Черно-белите" обявиха с декларацията, че стоят зад Христо Колев. "Обсъдихме варианти за промяна, но такава няма да има", пише в него. "И аз се изненадах, че някой е говорил с Херо. Имаме си треньор. Идва важен мач с "Марек". Даже обсъждаме завишени премии за него. Ще обявим в съблекалнята нашето решение", отсече един от шефовете Велин Терзиев пред "Стандарт".

Христо Колев пък се обиди и се заговори, че е хвърлил оставка. Такава обаче нямаше. Скандалът бе замазан с половин час разговор между шефовете, Колев и играчите.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).