Камбуров и Делев тартори на бунта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
09:23 / 28.03.2015
7807
Драмите в Локомотив (Пловдив) продължават, въпреки че бунтът засега е потушен. Играчите се върнаха към тренировъчния си процес, но контрола със сръбския Напредак няма да има. Така празникът в чест на легендата Христо Бонев се проваля, което дълго време ще тежи на съвестта на всички в "черно-бели" играчи, началници и публика.

"7 дни спорт" разбра някои интересни неща, случили се в последните дни на "Лаута". Тартори на бунта, който започна в началото на седмицата, са няколко от по-опитните играчи, като на върха на пирамидата са Мартин Камбуров и Спас Делев.

Нападателното дуо навивало останалите футболисти да не обличат тренировъчния екип. Както е известно, причината за бойкота са две неизплатени заплати, които обаче ще станат три другата седмица. Тарторите са обяснили на шефове и треньори, че няма да играят и в контролата с Напредак, която бе насрочена за днес.

"Ако не ни платят скоро, и колата ще ми вземат", ядосвал се бързакът от село Ключ в съблекалнята. Някои от футболистите дори са заплашили, че ще си съберат багажа от стадиона в парк "Лаута". Други пък събрали кураж и казали, че ако техните съотборници си тръгнат, ще го направят и те. Това за пореден път показва, че колективът в Локомотив (Пд) е на високо ниво.

Развитие по въпроса се очаква да има в понеделник. Тогава ще има събрание на членовете на сдружение "Бъдеще за Локомотив". На сбирката ще се търси решение за заплащането на футболистите.



Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).