"Смърфовете" получиха почивка за предстоящата пауза в първенството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
08:42 / 27.03.2015
4203
От Локомотив потвърдиха, че контролата срещу сръбския Напредак (Крушевац) няма да се състои. Ръководството на тима също така взе решение да разпусне своя тим в почивка за предстоящата пауза в първенството.

"Контролата между Локомотив Пловдив и сръбския Напредак Крушевац няма да има. Спарингът бе предвиден за събота от 15,00 часа на "Лаута", но пропадна заради събитията от последните два дни в пловдивския клуб. 

След като ръководството на Напредък е било уведомено за стачните действия на футболистите на Локо, е взело решение да разпусне своя тим в почивка за предстоящата пауза в първенството", заявиха от пловдивският клуб на официалната си страница.

Както вече ви информираха, играчите възнамеряват да се съберат на "Лаута" в понеделник. Състезателите обаче са категорични, че ако няма промяна в обстоятелствата, те ще продължат да бойкотират.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).