ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димов мина успешно медицинските тестове в Макаби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:32 / 11.08.2008Коментари (0)1105
© Plovdiv24.bg
Титулярният защитник на Марица Иван Димов премина успешно функционалните-медицински тестове в израелския елитен тим Макаби Рамат Ган, съобщиха от пресслужбата на Марица. Така трансферът на 22-годишния пловдивчанин е въпрос на дни, след като израелците са останали много доволни от качествата му. Това съобщи работещият за Марица футболен мениджър Радослав Аврамов, който е посредник при при осъществяването на трансфера, заедно с известния шведски импресарио Патрик Мьорк.

Очаква се Димов да подпише официално своя договор с новия си израелски тим до края на тази седмица.

Това ще стане след като двамата агенти - Радослав Аврамов и Патрик Моьрк, договорят тези дни и личните условия на футболисти.

Както е известно Иван е от билзо седмица в Тел Авив, след като получи персонална покана от ръководството на тима от Рамат Ган да се присъедини към отбора. Само след няколко тренировки маричанинът обаче бързо се е превърнал в един от любимците в новия колектив.

"Приеха ме много добре, медицинските тестове минах успешно и резултатите от тях ще излязат в сряда, но смятам, че нямам да има проблеми с нищо. Осигуриха ми хората всичко необходимо, за да мисля само и единствено за футбол", каза Димов.

Защитникът ще се обвърже с Макаби Рамат Ган засега за срок от една година и ако двете страни се харесат взаимно българинът ще остане в Израел.

Димов има действащ договор с Марица и бе картотекиран миналата седмица за жълто-сините в БФС. Здравенякът ще бъде само преотстъпен на Макаби до края на израелското първенство, а не продаден. Той си остава футболист на Марица и след изтичането на договора му с тима от Рамат Ган ще се върне обратно в Кършияка, освен ако двете страни не се разберат за друг вариант.

Според запознати шефовете на Макаби вече са предложили на Марица опция за закупуването на Димов след изтичане на договора му преотстъпване, но по тези детайли двете страни ще преговарят допълнително.

Макаби Рамат Ган е дългогодишен участник в Премиер лигата на Израел. Преди година изпадна във ІІ дивизия, но само за един сезон се завърна обратно в елита. Така, че тимът на практика е новак в Израел.

Пълното название на клуба е Макаби Хачоах Амидар Рамат Ган. Клубът е от израелската столицата Тел Авив.

Рамат Ган е най-луксозният квартал на Тел Авив и се слави като диамантеният център на Израел, който е най-големият износител в света на скъпоценни камъни.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: