Велин Терзиев: Бойкотът на играчите на никой няма да помогне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
17:16 / 25.03.2015
8286
Членът на УС на Локомотив Велин Терзиев заподозря чужди интереси от това, което се случва на "Лаута". Както стана ясно по-рано днес играчите отказаха да излязат на следобедната тренировка на отбора. Причината за това решение е забавянето на заплатите им.

"Не мога да ви кажа какъв е изхода от тази ситуация. Няма пари в момента да платим на играчите. Доколкото знам има други отбори, които не са взимали пари повече време и пак тренират момчетата. Нашите играчи така са преценили и решили", каза Терзиев, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Такива действия на никой няма да помогнат. Не знам кой ги организира и какви са целите на цялата тази история. Правим всичко възможно да осигурим пари до края на сезона", продължи Нежния.

"За мен това го правят определени хора. Не е просто така. Още от самото начало на футболистите им беше казано, че може да се стигне до тази ситуация. Преди началото на сезона старши треньорът ги събра и им го съобщи това", каза още Терзиев. 

Под въпрос е насрочената за 28 март (събота) контрола срещу сръбския Напредък (Крушевац).


Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).