50 "армейци" останали извън стадиона в Коматево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:45 / 16.03.2015
2530
Над 50 човека от агитката на ЦСКА са останали извън стадиона в Коматево, след като изведнъж домакините спрели да продават билети за сектора.

"Имаше още, но просто ги скриха", заяви един от запалянковците на "червените", цитиран от "24 часа".

Полицията наредила да се сведе до минимум агитката на гостите, за да не изпълнят заканата си, ако резултатът е в полза на ЦСКА, да нахлуят и да прекъснат срещата. Така се гарантираше изпадането на Левски от първата шестица.

Акцията била планирана в 85-ата минута, като всичко зависело от резултата. "Червените" обаче отново играха изключително слабо и така не се стигна до безредици.

Членът на УС на ЦСКА Иво Котев призна, че футболистите са получавали заплахи преди мача от запалянковци да не си мислят да се натягат особено след двете поредни загуби. Повечето от заплахите били за физическа саморазправа. Феновете твърдо обявили, че след като са сдали титлата на Лудогорец и Стойчо Младенов обяви, че няма отбор за титла, няма смисъл да се натягат толкова при гостуването си на Ботев и да спасяват Левски.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).