Балъков: Момчетата трябва да дадат всичко от себе си, за да бием Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:37 / 13.03.2015
2162
Треньорът на Литекс Красимир Балъков обяви, че тимът му е не по-малко изморен от този на съперника в днешния мач - Локомотив (Пловдив), който във вторник игра дерби с "Ботев" (Пд), загубено с 0:2.

"Откакто се подновиха мачовете, ние сме най-измореният отбор от всички. Започнахме с английска седмица - сряда - събота и още не сме спрели. Това е заради отложения сблъсък за купата между Берое и Лудогорец. Играем шест пъти подред през три дни. Така че, ако има някой, който да е в неизгодна позиция от тази гледна точка, това е Литекс", категоричен е наставникът на ловчанлии пред "Тема Спорт".

"Във всеки мач излизаме за победа. Това, че спечелихме веднъж срещу Лудогорец, не означава нищо за нас. Ние си следваме нашата програма, стратегия и план. Постигнахме си целта да влезем в първата шестица. Сега със зъби и нокти ще се борим за място в Европа. Точките ни във всеки мач са много важни. Момчетата трябва да дадат всичко от себе си, за да бием Локомотив (Пловдив). Те са добър отбор с много опитни футболисти, с които трябва да внимаваме", заяви Балъков.

Неговият колега Христо Колев пък ще може да разчита на най-доброто, с което разполага. Заради леки болежки Мартин Камбуров може да остане на резервната скамейка.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).