Петър Денчев премина в Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:57 / 06.08.2008
2265
Вратарят на юношеския национал до 19 години и на Спартак Петър Денчев - Шмайхела подписа днес със ОФК Сливен, съобщиха от пресслужбата на "гладиаторите". Здравенякът парафира договор за 3 години с новака в „А" групата. „Разделям се със Спартак с най-добри чувства. Желая успех на тима. Не мога да не съм благодарен на всички в Спартак, за това, което са правили за мен", заяви Петър Денчев. Договор за същия срок със Сливен подписа и нападателят Симеон Райков. Двамата пловдивчани ще получат картотеки за „А" група до петък. Сделката за покупката на двамата играчи на Спартак бе финализирана във вторник вечер. Тогава шефовете на Сливен посетиха клубните канцеларии на стадиона в кв. „Кючук Париж".

Рефер от Бургас ще свири мача на Спартак от първия кръг на новото първенство. На двубоя Любимец - Спартак свирката ще надува Мартин Богдев. Ще му помагат Ст. Илков и К. Георгиев. Наряд за четвърти съдия получи Владо Овчаров от Смолян.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).