Спортният министър си купи билет от 1000 лв. за "Лаута“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
12:51 / 18.02.2015
4515
От екипа на спортния министър Красен Кралев първи са запазили от благотворителните билети от 1000 лева на Локомотив (Пловдив). Там са впечатлени от начина, по който феновете на "черно-белите" не само спасиха детско-юношеската школа в последните години, но и я превърнаха в една от най-добрите у нас. Затова и на момента са откликнали на поканата от "Лаута" да подкрепят благотворителната инициатива, свързана с укрепването на един от най-славните български клубове и утвърждаването на школата му.

Както е известно, Кралев встъпи в длъжност с обещанието, че приоритет в работата му ще бъде подкрепата най-вече на детско-юношеския спорт. Преди време той имаше среща с представители на "черно-белите", на която не само се запозна с проблемите на клуба, но и подсказа на Димитър Колев и Велин Терзиев какви са пътищата за стабилизиране на клуба. "Истината е в партньорството с местната власт", обясни тогава Кралев.

Той е известен със слабостта си към пловдивския футбол. Преди време, въпреки проблемите на собствениците на Ботев, министърът се опита да лобира мачовете от европейското за юноши да останат и в Пловдив, включително и на базата в "Коматево". Кралев бе категоричен, че не може такова солидно първенство да заобиколи футболен град като Пловдив. Борислав Михайлов обаче не го послуша и прати двубоите в "неговите" Сливен и Созопол, където стадионите управляват хора от изпълкома.

На "Лаута" пък се надяват Кралев да е кадем за стартиралата кампания с билети от по 1000 лева. Освен целогодишно място на "Лаута", те дават уникални възможности за реклама на притежателите им. Офериран за тях е почти целият местен бизнес.

"Който ни подаде ръка сега, ние ще му върнем същото, защото локомотивската общност е многохилядна. При успешна кампания, при пълен стадион в мачовете с "Локо" (Сф) и "Ботев", клубът ще се стабилизира в някаква степен и тогава ще можем да погледнем по-надалеч", сподели за "7 дни спорт" един от лидерите на Сдружение "Бъдеще за Локомотив" Велин Терзиев.



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).