Сливен взима юноша на Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:49 / 06.08.2008
1244
ОФК Сливен е на път да купи нападателя на Спартак Симеон Райков. Бързакът вече тренира с новия си тим. Ръководствата на двата клуба водят усърдни преговори за финализиране на сделката за тийнейджъра от Пловдив. Очаква се до 24 часа разговорите да приключат и братът на известната тенисистка Таня Райкова да стане собственост на новака в „А" група. Симеон проби в мъжкия футбол през изминалия пролетен полусезон. В същата ситуация е вратарят на юношеския тим на България до 19 години Петър Денчев - Шмайхела. Въпрос на часове е Шмайхела да смени фланелката на Спартак с екипа на Сливен.

Още 11 футболисти ще картотекира до края на седмицата изпълнителният директор на Спартак Людмил Божилов. 11 играчи бяха картотекирани още миналата седмица. Така преди гостуването на Любимец треньорът Николай Киров ще разполага с група от 25 футболисти. Със статут на юноши в представителния тим ще ритат талантите Васил Гуджев и Станимир Ковачев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).