Николай Манчев игра при победа на Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:45 / 06.02.2015
2742
В първата си контролна среща от предсезонната си подготовка "Марица" победи тима на "Брестник" с 2:0. Срещата се игра на тежкия терен на игрището до Английската гимназия. 

След много пропуски през целия мач в крайна сметка "жълто-сините" успяха да спечелят. Головете за маричани вкараха Йордан Влашки и Кирил Ангелов през втората половина на второто полувреме. 

За "Марица" игра и юношата на клуба и бивш играч на "Ботев" и ЦСКА Николай Манчев, за който все още не е ясно дали ще остане в отбора. Манчев игра за последно в тима на "Оборище" (Панагюрище). 

Иначе той, както и целия отбор на "Марица" игра на прилично ниво с оглед лошия терен. Всички налични футболисти взеха участие в контролната среща, включително и дошлите на проби. 

За "Брестник" на вратата застана Горан Гръблев, който е резервен вратар на "жълто-сините". Това се наложи, тъй като в младия тим на брестничани нямаха вратар.

В събота Марица излиза срещу Момино от 11,00 часа на същото игрище, но само, ако времето позволява провеждането на контролата.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).