Ботев надви Оборище с 2:1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (73)
15:57 / 31.01.2015
11478
Ботев надви с 2:1 Оборище (Панагюрище) в приятелска среща между двата отбора в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Ели Маркес даде аванс на "канарчетата" още в 3-ата минута. Защитникът върна една топка към своя страж, но той не успя да е овладее и тя се оплете в мрежата му за 1:0. 

Лидерът в Югозападната "В" група обаче бързо успя да възстанови равенството. Само 180 секунди по-късно Денис Стоилов нахлу отляво и центрира остро в наказателно поле на домакините, където Михаил Иванов не успя да боксира добре топката и я прати в краката на Деян Борисов, който от точката на дузпата със силен шут вкара за 1:1.

"Канарите" отново излезнаха напред в резултата 10 минути преди почивката с гол на Божидар Васев. Полузащитникът се разписа след прекрасен пас и пробив на Лазар Марин.

През втората част "жълто-черните" изцяло доминираха над своя опонент, но с пропуски се отличиха Божидар Васев, Цветелин Чунчуков, Иван Цветков и Лъчезар Балтанов.

С тази проверка приключи и първия лагер на Ботев от зимната подготовка. Рано сутрин в понеделник "канарите" заминават за Турция, където ще се проведе втория лагер на тима. 

От 2-ри до 11-ти февруари "канарчетата" ще се подготвят в местността Тюрклер на областта Анталия. На турска земя "жълто-черните" ще изиграе три контролни срещи. Програмата за приятелските срещи на Ботев в Турция може да видите тук.

Състав на Ботев: Иванов, Христов, Инез, Марин, Николов, Иршак, Огнянов, Цветков, Васев, Балтанов, Чунчуков


Виж коментарите (73)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).