Спартак врътна 2:2 с Миньор (Раднево) в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:02 / 04.08.2008
1783
С попадения на Петко Фанев и Станимир Ковачев тимът на Спартак завъртя 2:2 с Миньор. Контролата в Раднево бе последната проверка за тима на Николай Киров преди старта на първенството. В спаринга домакините на два пъти повеждаха, пловдивчани на два пъти изравняваха. Миньор поведе още в 1-ата минута. После вкара Петко Фанев. Той заби красив гол след пробив и центриране на Красен Трифонов. Фанев спря топката на гърди и ефектно я оплете в мрежата с тупалка от въздуха. С два пропуска се отличи таранът Иван Площаков. След половин час игра Светльо Асенов се контузи и бе заменен от Симеон Райков. Полувремето завърши при 1:1. Симеон Райков изпусна страхотно положение за гол след почивката. От 5 метра не успя да вкара младокът Васко Гуджев. Тийнейджърът Станимир Ковачев мушна за 2:2. Нападателят изненада вратаря на Миньор с коварен шут от 25 метра.

Съставът на Спартак в днешната контрола в Раднево: Здравков, Аргиров, Ст. Терзиев, Мурад, Т. Симеонов, Коларов, Стаев, Трифонов, Фанев, Площаков, Св. Асенов (С. Райков, Коруджиев, Ковачев, Гуджев, Батинов, В. Терзиев, Слаев).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).