ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бохемианс поиска Бадема и Димов под наем за 6 месеца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:52 / 04.08.2008Коментари (0)942
© Plovdiv24.bg
Бохемианс (Прага) е поискал да привлече футболистите на Марица Емил Стоев-Бадема и Иван Димов засега само под наем за 6 месеца, а след това да се мисли за по-дългосрочен техен трансфер в Чехия. Ръководството на кършиякалии обаче на този етап не е склонно на такъв вариант и смята да замрази временно преговорите, докато не пристигне президентът на чешкия елитен отбор. Това съобщи работещият за Марица футболен мениджър Радослав Аврамов.

Емисарят на Бохемианс, който бе за няколко дни курорта Слънчев бряг на официални преговори с ръководството на маричани, си замина снощи за Прага. Гостът бе оторизиран да води преговорите от името на президента на Бохемианс, който заради личен проблем се наложи да си остане в Чехия. Очаква се шефът на елитния тим от Прага лично да пристигне в края на тази седмица в Слънчев бряг, за да участва в новата серия преговори.

Преди отпътуването на пратеника на Бохемианс, двете страни се разбраха разговорите за Бадема и Димов да продължат отново след около седмица на ниво президенти, до когато офертите за двамата играчи ще бъдат обсъдени детайлно.

Емисарят на чешкия клуб, който бе в Слънчев бряг, проведе няколко работни среща с президента на кършиякалии Рангел Берберов и с мениджъра на клуба Радослав Аврамов.

В преговорите залегнаха 3 основните пункта, по които ръководството на Марица работеше с хората от Бохемианс.
Първо - при какви условия Емил Стоев и Иван Димов евентуално могат да преминат в чешкия отбор. Второ - как да бъде осъществено по-дълготрайно приятелско сътрудничество межуд Марица и Бохемианс на базата на съвместни подготвителни лагери и обмяна на футболисти и специалисти за по-доброто развитие и реализация на младите футболисти.
И по третия работен пункт- съвместно сътрудничество по отношение на мениджмънта и трансферите в Чехия не само на играчи на Марица, но и на други български футболисти.
"Има да се уточняват още доста детаили с хората от Чехия, но перспективите, които се откриват пред нас и пред тях наистина засега изглеждат много добри", каза още работещият за маричани футболен мениджър Радослав Аврамов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: