Стефан Стойчев подписа за 3 години със Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:29 / 01.08.2008
2225
Бившият вратар на Ботев Стефан Стойчев вече е собственост на Спартак, съобщиха от пресслужбата на клуба. 192-сантиметровият страж се сдоби днес с договор. Стойчев подписа за 3 сезона. „Договорът на Стойчев вече е факт", каза изпълнителният директор Людмил Божилов.

24 часа по-рано договор с клуба уреди и нападателят Евгений Курдов. Стойчев и Курдов ще бъдат картотекирани идната седмица в БФС. Така двамата ще бъдат на разположение на треньора Николай Киров на старта на шампионата. В първия кръг от първенството на Източната „Б" група пловдивчани гостуват на новака Любимец.

Евгений Курдов и Георги Стефанов ще пропуснат последната за сезона контрола. Утре от 18.00 часа Спартак гостува на Миньор в Раднево. Вероятно в спаринга ще се пусне Йордан Христов. Лечението на халфа, който има травма в коляното, продължава с инжекции. Дали Христов ще играе срещу Миньор, треньорът Николай Киров ще реши след днешната вечерна тренировка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).