Георги Дерменджиев: Победата е важна срещу Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:31 / 13.12.2014
2036
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори пред Sportonline.bg за предстоящия мач на тима от Разград срещу Ботев(Пд). Наставникът на разградчани обяснява с каква настройка ще излезе неговия отбор срещу пловдивчани.

"След изиграния последен мач от групите на Шампионската лига на "Бернабеу" с Реал нашия отбор трябва да се настрои за шампионатния двубой с Ботев(Пд). В кондиционно отношение отборът е добре, но срещата ще бъде трудна от психологическа гледна точка", обяснява Дерменджиев.

"Няма да има никакво подценяване на отбора на Ботев, но това е последен мач за сезона и трябва да се съсредоточим до краен предел за да вземем така нужните ни три точки", казва Георги Дерменджиев.

"Момчетата свикнаха да се настройват от мачове в Шампионската лига за срещи от вътрешното първенство. И съм сигурен,че няма да имаме проблеми в начина ни на игра срещу Ботев. За нас най-важното е да спечелим този мач", допълни Дерменджиев



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).