Стоев за Ботев: Това е нещо ново за мен, чакам обаждане от чужбина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
15:23 / 04.12.2014
11628
Стойчо Стоев опроверга спекулациите в медиите, че ще стане старши-треньор на Ботев. Бившият наставник на Лудогорец е един от треньорите, които се спрягат за наследник на Велислав Вуцов. Другите две имена са Светослав Тодоров, който вчера бе освободен от Добруджа и Ангел Червенков. Последният в момента са изявява като анализатор на мачове по телевизията. 

"Така ли? Това е нещо ново за мен. Не, не, не, никой не ме е търсил. От ръководството явно са се спрели на някакви имена и предполагам, че от клуба ще изчакат известно време да преценят кой ще им свърши работа и така. Не смятам толкова бързо да се обадят на който и да е специалист, поне аз така разсъждавам", заяви в интервю за Plovdiv24.bg Стойчо Стоев

На въпрос дали би се съгласил да поеме Ботев, Стоев отвърна: 

"Дайте да не говорим хипотетично. Истината в момента е, че чакам някакво развитие от чужбина. В рамките на 15-20 дена ще има повече яснота за това. Това ми е първата опция за мен и желание за работа в чужбина", коментира специалистът и допълни, че от БФС не са му предлагали да води България.

Роденият в Разград бивш български футболист не пропусна да изчетка и бултрасите: 

"За Ботев мога само да кажа, че имат една голяма сила и това са феновете. И в "Б" и във "В" група те показаха, че са винаги зад отбора, което е похвално. Това няма кой да им го вземе, където и да се намират", завърши Стоев. 


Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).