Пловдивската шахматна надежда Виктория Радева матира кмета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:12 / 02.12.2014
2327
Днес в СОУ "Никола Вапцаров" се проведе шахматен сеанс между изявената пловдивска шахматистка Виктория Радева и ученици от 5 ти до 12-ти клас от училището.

В надпреварата като гост взе участие и кметът на район "Северен" инж. Ральо Ралев, който се състезаваше редом до останалите 9 участника.

Инициативата е на директора на училището г-жа Елена Александрова, по случай отбелязването на 45 години от основаването на СОУ "Никола Вапцаров".

Сеансът приключи с победа на Виктория Радева над всички 10 опонента, които се представиха подобаващ и оказаха сериозна съпротива на именитата ни шахматистка.

Г-жа Александрова сподели, че е щастлива от факта, че възпитаници на СОУ "Никола Вапцаров" са не само именитите футболисти Христо Стоичков и Валери Божинов, но и млади таланти като Виктория Радева, прославяща страната ни по света.

Кметът Ралев поздрави победителката и й пожела успехи в бъдещите състезания.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).