Кобрата: Сам съм си виновен за загубата от Кличко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:33 / 25.11.2014
5081
Много ме е яд, ако знаех, че не мога да победя Кличко, нямаше да ме е яд. Но имах шанс и за това не мога да се побера в кожата си. Подарих му победата, грешката си е изцяло моя. Това заяви Кубрат Пулев на специална пресконференция по повод мача си с Владимир Кличко. Двамата излязоха един срещу друг на ринга в битка за световната титла във версия IBF, като украинецът нокаутира Кобрата в петия ринг.

"Още дълго време ще правим разбор на мача. Сгреших! Не бях на необходимото ниво в защита. Изобщо не можах да покажа, това което бяхме тренирали и за което бях подготвен. Не можах да демонстрирам най-добрата си игра. На Кличко също му беше тежко аз съм доста неудобен противник. Основната ми грешка, че пропуснах това ляво кроше и то не един път. Отборът ми беше наясно, че той не атакува с много удари и комбинации. Използва само три - ляв, прав, Ляв, десен и ляво кроше. Не му трябва нищо повече, защото тези удари са му перфектни", каза Пулев, като не пропусна отново да благодари на страхотната публика, която му оказа феноменална подкрепа в зала "о2" в Хамбург, Германия.

Софиянецът допълни, че е натрупал безценен опит в битката си срещу Стоманения чук и е сигурен в бляскавото си бъдеше. "Чувствам се доста израснал като боксьор и спортист от този мач. От 5 рунда срещу Кличко натрупах безценен опит. От този мач наистина осъзнах колко мога и какви са способнотите ми, осъзнах, че имам бъдеще и то голямо. Говоря само истините. Не се чувствам смазан, пребит, премазан, чувствам се по-силен отпреди", каза Пулев.

Той отново заяви, че не уважава Кличко, тъй като не е спортстем по време на мача. "Уважавам всички нормални хора. Виждал съм хора да спят на улицата, подавал съм им ръка, за да им помогна да се изправят. Но с такива дребни игри няма как да го уважавам", добави Пулев.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).