Патрик Мьорк следи Марица в контролата с Берое днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:01 / 26.07.2008
1531
Шведският футболен мениджър Патрик Мьорк ще следи под лупа изявите на футболистите на Марица в днешната контрола срещу Берое. Мачът е довечера от 18 часа на стадиона в пловдивското село Войводиново.

Агентът от Скандинавия е от няколко дни е в Пловдив, за да оглежда футболисти на маричани. В четвъртък той изгледа победата с 1:0 на жълто-сините в спаринга срещу Родопа.

Мьорк, който работи за популярната скандинавска менджърска агенция „Sport KR Мanagement", проявява сериозен  интерес към някои от титулярите на кършиякалии. Затова скаутът е решил довочера отново да бъде на трибуните на стадиона във Войводиново, за да наблюдава на живо набелязаните от него играчи.

Според запознати русокосият скандинавец следи под лупа изявите на нападателя Емил Стоев-Бадема и защитника Иван Димов, които наскоро се завърнаха от успешни тестове в чешкия елитен тим Бохемианс (Прага), на Владимир Байрев и брат му Димитър Байрев, Васил Стефанов и капитанът на тима Камен Апостолов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).