Бакалов за мача с Левски: Слаб двубой за Ботев, футболът отсъстваше

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
13:17 / 25.11.2014
3278
Легендата на Ботев Марин Бакалов изрази учудването си от слабата игра на неговия тим срещу Левски.

"Първото полувреме бе изключително слабо и за двата отбора. Много нерви и напрежение. Превъзбудени футболисти, треньор и публика. Футболът отсъстваше", заяви Бакалов, цитиран от "Тема спорт".

"През втората част Левски бе по-добрият отбор, а ние не успяхме да създадем нито едно голово положение. Не мога да си го обясня. След добрия мач с Литекс, отборът се срина. Може би напрежението от големия залог за първата шестица да си е казало думата. В офанзивен план не стояха добре нещата. Все пак оставаме в битката за Топ 6", допълни още рекордьорът по мачове в "А" група.

"Сега срещу Славия ще бъде мачът на годината за тях, ще е тежко. Дано отборът да се вдигне след тази тежка загуба. Не искам да коментирам работата на Вили Вуцов. Треньорите са тези, които трябва да казват, но погледнато от страни, това беше един слаб мач за Ботев. Пак казвам, футболът отсъстваше", завърши бившият треньор и спортно-технически директор на "жълто-черните".



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).