Даксон дебел, Галя го гони

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
12:37 / 26.07.2008
6296
Бразилецът Даксон да Силва най-после се прибра в България, след като близо месец размотаваше шефовете на Локо (Пд) и стоеше в родината си. Халфът, който бе определен от феновете за най-добрия играч в отбора за миналото първенство, спаси последното си обещание. Ако не го беше направил, от „Лаута" имаха намерение да се обърнат към УЕФА и да поискат спиране на състезателните му права. От вчера южноамериканецът започна индивидуални занимания в Пловдив заедно с контузения Георги Данов под ръководството на кондиционния треньор Иван Петров. Проблемите за Да Силва обаче не са приключили. Шефовете му са бесни освен на закъснението и на това, че се връща със сериозно наднормено тегло и очевидно не е тренирал досега. Това е поредният аргумент за желанието на Галя Топалова да се раздели с играча. Неговият мениджър Кузман Маринков потвърди, че има голяма вероятност Даксон да бъде продаден както в България, така и в чужбина.

„Има много оферти за него, като до няколко дни президентката Галя Топалова ще вземе решение дали той ще остане в Локомотив", каза бившият вицепрезидент на „черно-белите". Като представител на школата „Кампо гранде" за България той държи половината от трансферните му права.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).