ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Даксон дебел, Галя го гони
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:37 / 26.07.2008Коментари (24)6288
© Plovdiv24.bg
Бразилецът Даксон да Силва най-после се прибра в България, след като близо месец размотаваше шефовете на Локо (Пд) и стоеше в родината си. Халфът, който бе определен от феновете за най-добрия играч в отбора за миналото първенство, спаси последното си обещание. Ако не го беше направил, от „Лаута" имаха намерение да се обърнат към УЕФА и да поискат спиране на състезателните му права. От вчера южноамериканецът започна индивидуални занимания в Пловдив заедно с контузения Георги Данов под ръководството на кондиционния треньор Иван Петров. Проблемите за Да Силва обаче не са приключили. Шефовете му са бесни освен на закъснението и на това, че се връща със сериозно наднормено тегло и очевидно не е тренирал досега. Това е поредният аргумент за желанието на Галя Топалова да се раздели с играча. Неговият мениджър Кузман Маринков потвърди, че има голяма вероятност Даксон да бъде продаден както в България, така и в чужбина.

„Има много оферти за него, като до няколко дни президентката Галя Топалова ще вземе решение дали той ще остане в Локомотив", каза бившият вицепрезидент на „черно-белите". Като представител на школата „Кампо гранде" за България той държи половината от трансферните му права.

Източник: в. "Меридиан мач"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 26.07.2008 г.
0
 
 
Ама не може така, бе! Как така турчин? То си е сиганче. И кво като е дебело? То е хапнало повечко. То си е като дуругите сигани от Лаутата. Да рита там топката, да слуша и шъ земе купа. Ама може и да не земе. То на времето им я дадоха, ама сега може и да не дадът нищо. Само трябва да лижат и да не говорят много, че не са сигани. А може и турци да са? Айде, де!
Косьо Манчестероглу
на 26.07.2008 г.
0
 
 
Слава на великия Аллах! Слава! Слава! Слава! Със Зеки, Галя и Аллах напред към нови победи над неверниците! Даксон, приеми исляма и стани един от Нас! Аллах акбар!
тенекия
на 26.07.2008 г.
0
 
 
Постоянно им вързваше тенекия и накрая ги изработи ,то кой се отнася сериозно с потурнаците.Въндев остава защото жена му не иска да чуе за връщане на село Сливен,а буферите изпаднаха в екстаз че не си отивал заради тях.На лайнаута винаги е весело.
Aнонимен
на 26.07.2008 г.
0
 
 
понежо тва сайтче е гадно и жълтурско,подобни"новини" не са учудващи! даксон ще бъде продаден наистина но това че е дебел не е причината! просто топалова се измъква заради поредния си неадекватен ход! ако въобще това е вярно!? иначе ЛОКОМОТИВ че е далеч по-добре от жълтата сган,даже и без даксон!
dfghj
на 26.07.2008 г.
0
 
 
ай махайте го тоя мангал от отбора, бахти лигавия мангал
Aнонимен
на 26.07.2008 г.
0
 
 
Сиганчето Даксон се прибрало, ама било дебело! Ами що не? То в Локото освен дебели и лизачи дуруги нема. Ама нищо, кака им Галя шъ ги научи.
BORIMIROV
на 26.07.2008 г.
0
 
 
ПЕРНАТИ ЖАЛКИ АБОНАТИ:)))))
Aнонимен
на 26.07.2008 г.
0
 
 
На днешния ден през 1926-та година е основан ФК "Спортклуб", в чията основа са двата източни за Пловдив по онова време клубове - "Караджа" и "Атлетик". За място на основополагането на новия футболен клуб, пловдивчани избират читалище "Иван Вазов" - едно от духовните среди на града ни. "Спортклуб" е кръвно свързан със сегашния Локомотив (Пловдив) и това е повод днес, 82 години след основаването му, феновете на "черно-белите" да празнуват.
DAKSON DA SILVA
на 26.07.2008 г.
0
 
 
В Жълто-черна цветна бременност съм
koko
на 26.07.2008 г.
0
 
 
ае стига сте писали само за тоя циганин е умръзна ми да гледам само даксон-даксон-даксон да си ебе майката тоя циганин не е никакав футболис тоя смешник ае стига с тоя пумак
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: