Кубрат поиска реванш от Кличко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
17:33 / 19.11.2014
9220
Боксовата ни звезда Кубрат Пулев благодари на феновете за подкрепата по време на мача за титлата с Владимир Кличко и поиска реванш огт украинския исполин. Това Кобрата стори в профила си във Facebook, като не пропусна да засегне и темата за допинг контрола, упорито избягван от Кличко.

"Благодаря на българите, които дойдоха от всички краища на света до Хамбург, за да ме подкрепят и на всички пред екраните, които искаха победата. Честито на Владимир Кличко! Късметлия е, че допуснах елементарни грешки, заради които загубих.

Той обаче, като боксьор и световен шампион на четири федерации, така и не пожела да се подложи на допинг контрол преди мача. Затова колкото и да е добър и какъвто и шампион да е няма как да заслужи уважението ми. Въпреки всичко би му направило чест, ако ми даде реванш!", написа Кубрат Пулев.



Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).