Турци идват за Карагарен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:33 / 15.11.2014
4215
Мениджъри от Турция пристигат на мача Локомотив -Марек в събота, 22 ноември, за да наблюдават изявите на нападателя на "черно-белите" Бирсент Карагарен. Младият нападател на "смърфовете" прави силен сезон и предизвика сериозен интерес към себе си.

Шефовете на Локо на този етап твърдо държат изгрявашата им звезда да остане в тима поне още една година, тъй като има всички предпоставки да се превърне във водещ футболист на тима, още повече, че играе заедно с безспорния ас Мартин Камбуров.

Самият Бирсент Карагарен на този етап не мисли за гурбет в чужбина или преминаването в друг българския отбор, а иска да се наложи в мъжкия състав на родния си клуб.

Локомотивци продължават подготовката си за мача си с Марек. Днес те играха волейбол в залата на "Лаута", тъй като футболните терени бяха подгизнали във вода в резултат на проливния дъжд в Пловдив.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).