Скандал: Свалят Мишо Таков от ъгъла на Кобрата!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:10 / 14.11.2014
5145
Михаил Таков няма да може да помага на Кубрат Пулев от ъгъла му по време на мача с Владимир Кличко утре. Това призна личният треньор на Кобрата от българска страна пред "Тема Спорт".

Причината е забрана от страна на международната федерация АИБА, чийто представител е специалистът.

"Нямам право да стоя в ъгъла. Много ми се иска, но ще ме изключат от АИБА, ако седна там. Наистина напрежението се покачва с всяка изминала минута. Тук, отвътре, се усеща особено добре.

Все още нямам билет дори.

Надявам се, че ще успеем да измислим нещо. Цената на билета непосредствено до ринга е 700 евро. Сигурен съм обаче, че ще бъда до Кубрат, независимо че от лагера на Кличко му отпуснаха само две покани", сподели Таков.

Треньор №1 на България за 2012 година допълни, че малките ръкавици, които дадоха от щаба на Кличко на Пулев, са само капка в морето от игри.

"На нас ни се случва за първи път да се сблъскаме с подобно нещо. Те са от 10 години на върха и много добре знаят как се правят тези номера.

Истината е, че дори от "Зауерланд" бяха изненадани от триковете, които прилагат от К2 и самият Владимир. Това си е война между двете агенции, в която попадна и Кубрат. Той обаче приема всичко това с уникално спокойствие и хладнокръвие. Повече от готов е. Не съм го виждал толкова устремен през живота му", каза още специалистът.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).