Петър Пашев: Отиваме да се надиграваме с Лудогорец, пък каквото стане

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
13:08 / 07.11.2014
4541
Отиваме да се надиграваме с Лудогорец, пък какво ще стане ще разберем след края на срещата. Това заяви треньорът на Локомотив Петър Пашев пред журналиситте на пресконференцията преди двубоя от 15-ия кръг на "А" група в Разград, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Настроени в отбора има. Винаги е празник, когато отиваш да играеш с най-добрия отбор в България. На хубав стадион и на прекрасен терен нашито желание е да изграем един добър мач и да се противопоставим на Лудогорец", заяви Пашев. 

"Загубата от Базел едва ли би им се отразила на Лудогорец. Те имат достатъчно равностойни футболисти и дори някои от тях да отсъстват от изиграния мач в Швейцария едва ли би им се отразило на играта", каза още специалиста. 

От състава на "смърфовете" за тежката визита на Лудогорец отпадат контузените Диян Молдованов, Здравко Илиев и Емерик де Врийзе, както и наказания Богомил Дяков. Мачът между Лудогорец и Локомотив е в неделя от 18,30 часа на стадион "Лудогорец арена".


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).